Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knak, knäpp, aj

Knak, knäpp, aj
Käken är paj
Och kvällarna långa
Tankarna är många
När tar det slut?
Jag vill vila nu
Slippa knuten i magen
Och åter fånga dagen
När tar det slut?




Bunden vers av maja_emilia
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-01 17:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Oro är själens åker, ger nödvändig mylla för vårens grodd.

kram <3

2018-11-01

  Syrran77
Låter jobbigt. Önskar dig lugna tankar och välbehövlig vila. Styrkekram
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

maja_emilia
maja_emilia