Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det över

Nu är det över
Allt det hemska som hänt
Och även det som var bra
Är borta

Istället är här ett tomt papper
Vad har makten över dig idag?
Livet väntar på oss
Spring




Fri vers av maja_emilia
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-10 14:51



Bookmark and Share


  S~A •••
Spring....!!
2017-12-11

    ej medlem längre
du har själv makten över dig
kram<3
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

maja_emilia
maja_emilia