Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Tårar stilla falla
fulla
av alla
tankar om förväntan
förtret
och längtan
Maktlösheten sargar
skriker
förargar
ihärdigt
hopplöst
hoppfullt




Bunden vers av maja_emilia
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-12 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maja_emilia
maja_emilia