Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågor

Det är så oerhört vackert att
få betyda något för någon
Jag har funnit en skatt
och min glädje slår lågor
Jag fick vara ett verktyg
som gav hopp och mod
Gud är så fantastiskt god!




Fri vers av maja_emilia
Läst 391 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-21 00:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
underbart är det helt och visst
att för någon endaste eller flera
få något betyda

2018-01-09

  M.Eta
Härlig text!
2017-12-21

    ej medlem längre
härligt att veta visst är det !
kram
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

maja_emilia
maja_emilia