Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuclear affirmation

Med blått svajande hår,
ögonen slutande mot vinden,
blixtar i stormens öga,
där tidens valv rinner bakåt,
och magiska platser breddar sig,
under det mörka havet,
under eller bredvid,
- låt mig hitta dig,
viskade vinden,
rösten får mig att rysa,
klämmer bort smärtan,
försiktigt tar vi händer,
och börjar om...




Fri vers av JonasH
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-08 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH