Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som inte finns med oss

Det är en dag uti april

Min far skulle fyllt år.

Säga hej till de vi älskar

Som inte finns med oss längre




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-08 15:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sorgset vackert
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson