Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla mig Smack


Jag är alltid smutsig
Fast jag är vit i min renaste form

Om du rör mig
Blir du kriminell

Om du säljer mig
Kanske du blir rik

Om du tar mig
Slutar det alltid i tragik




Fri vers av Somatisering
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-08 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering