Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medmissbrukare


Du minns inte ens vad du gjort
Vem Du varit
Det va ju inte Du, det va ju ditt andra Dig

Igen

Eller hur?

Jag lovar

Om du kände ditt andra jag
Som jag

Skulle du inte göra så här

Om och om igen

Du förstör ju allt vi bygger upp
Pissar på allt som är heligt

Du kan säga förlåt
Om det hjälper dig
Med din ångest
Med ditt ego

För mig hjälper det inte längre

Jag måste ha varit blind

För ditt andra du
Har ju blivit dig

För allt för länge sen




Fri vers av Somatisering
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-08 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering