Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek utan ord

Det du inte längre såg
Landade i någon annans ögon

I hans armar är jag den kvinna
Jag vill vara

Han ser mig för den jag är
Älskar och åtrår

Kyssar som smakar kärlek
Händer som smeker i värme

Det jag ser i hans ansikte
Talar utan ord




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-08 19:21



Bookmark and Share


    Lars J
Vacker kärleksdikt, tycker om!
2017-11-08

  aol
Underbart så djupt berörande skaldat.
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish