Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var ärlig mot dig själv

I ett hjärta
Fullt av sorg
Över de oförrätter
Den lilla människan
Bringar över sin nästa

Grubblar
Tänker
Omvärderar

Där ligger en önskan
Om att alltid
Sträva efter
Att bli en bättre människa
Än vad jag var igår




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-08 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish