Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt eget fördärv

I ditt mörker vältrar sig ondskan
Du målar fan på väggen
Och sliter ditt hår


Hålögd inväntar du morgondagen
Försöker tämja timmarna
Som vilda rusar mot ännu en avgrund

Lura inte dig själv
Du är fast i skiten

Och som ett skadat djur i en fälla
Gnager du frenetiskt
För att bli fri
Medan ångesten klättrar uppför ryggraden
Men kom ihåg
Att

Mitt i allt elände

Så är du älskad




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-08 22:29



Bookmark and Share


  Stay Golden
Vilken nåd
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish