Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MItt eget foto:Copyrighter: Soligajag_1


Vad ska du bli när du blir stor ?

Jag tar mig sakta upp från sömnen
som är djupare än skogens mörker.

Kom igen nu säger den där som är på din
högra axel.
Kom ihåg vad du lovade dig själv.

En vacker dag ska jag stå i givakt med
detta ark i handen som gör dig till den
bästa kocken av alla!

Hurra ropen omkring dig skallar !
Yeahh, du är den bästa av alla.

Nu ska vi inta denna goda tre-rätters och
njuta som aldrig förr.

Gör oss till viljes och slå dig ner med oss.
Vi vill visa våran uppskattning på detta sätt.

Grattis till din stora dag med buller och bång!!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-09 06:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gyllene rader för själ och hjärta att lyftas utav!
2017-11-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hurra, hurra får man säga...en härligt glad text...
2017-11-12

  Valter Örn VIP
Sol ute
Sol inne
Sol i hjärta
Sol i sinne

En gammal text som alltid äger sin giltighet !
2017-11-09

    ej medlem längre
Du är bäst av alla! Hurra och tack för all glädje du förmedlar!

2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP