Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

middag en kväll i november

middag hos kär vän

med familj

barnen leker fint tillsammans

vi vuxna myser av deras glädje

av vår gemenskap

luktar gott av kvällens middag

luktar gott av kvällens efterrätt - kladdkaka

vi dukar

tänder ljus

när mörkret sig sänker

min själ mår bra

jag fylls av värme

av positiv energi

av tacksamhet

av att få känna denna 

magiska samhörighet

denna kväll i november




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-09 06:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint :)
2017-11-14

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker stund att vara tacksam för. Fint diktat.
2017-11-09

  Solstrale VIP
Fint tacksägelse! Solkram!
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77