Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankning av Solstrale…


EN GOD VANA

 

skaffa dig en god vana

det händer före du ana

du väljer felaktig bana




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-09 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP