Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina demoner

Skriver bäst när jag känner smärtan

Och när mina schizofrena drag glipar igenom

Men när jag blir botad från smärta så skriver jag inget bra

Det finns fördelar och nackdelar hur man än ser det

Behöver mina demoner, ibland




Fri vers av Jan Johansson
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-09 16:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja ur kaos kan de brinnande blommorna växa fram
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson