Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parisresa.

Förlusten, förfluten
gråten, förlåten
Fast bruten lusten
klyftan, kusten
vid Pont-de-Belle

Le modigt vemodigt
snyftande, syftande
men sällan mellan
fållan, fällan
på Tour Eiffel

Utblickandes, utprickandes
sevärdheternas Paris
Den fromma resenären
Den tomma necessären
Kartan i själen




Bunden vers (Annat versmått) av Botox
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-09 20:04



Bookmark and Share


  henke_r
En stad som Paris inrymmer så mycket mer än Eiffeltorn och triumfbågar.
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Botox