Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer aldrig

kommer aldrig bli

detsamma som förut

inte va som vi vana är 

att ha det 

du och jag 

mor och dotter 

vi åkte ofta ut

shoppade

fikade

du kom ofta hem till oss

farandes på tåget 

vi umgicks 

som bara vi kan 

nu vill jag ge dig tid 

hjälpa dig 

finnas där 

som du alltid 

gjort för mig 

du är min styrka 

min mamma 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 509 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-09 21:05



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Berörande utan överdrifter. En mycket fin text.
2017-11-14

  Lars Hedlin
Mycket bra och känslofull!
2017-11-14

  Maria Sundelin VIP
Kramar
2017-11-10

  Rise Little One
Tid är den bästa presenten man kan ge till sin mor!
2017-11-10

  soligajag_1 VIP
Så vackert skrivet om sin dotter !
Mysstunderna man haft blir som en värmekälla inom en!
2017-11-10

  Solstrale VIP
Fina hullningsrader till mor... Krama henne från mig! ;)
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77