Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes förlösning

Hon är instängd i en bur
som inte består av guld
utan av mig




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-10 10:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Denna kändes. Diktarjaget som är en bur åt "henne". Starkt!
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP