Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god morgon

jag älskar alla ord
de har inte gjort något fel
de är ju bara vad de en gång blev

ordande däremot
om innebörden av ovan nämnda
och appliceringen av dessa
och dina värderingar och ditt patos
och tillräckligt trevliga trivseldiskussioner in absurdum

usch.




Övriga genrer av ruddy good
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-10 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
men så är det ju
så fint du skriver

2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good