Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Här vaknar jag
med mardrömmar om igår
men jag stiger upp
och säger till mig själv
att allt är bra

och på dagarna
låtsas jag att jag är stark
fyller mig med arbete
så att känslorna bedövas
men när nätterna kommer
och tystnaden är för ihärdig
faller tunga tårar ur mig

Jag andas tungt emellanåt
säger till mig själv
att skärpa mig nu
för att trösta mig själv
så somnar jag om

för att vakna till samma dröm igen




Fri vers av One Single Flower
Läst 213 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-11-10 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

One Single Flower