Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

Fredag kväll
jag dansar till en fångade rytm
mitt hjärtslag är min puls
vill fånga den där känslan
av hög tempo berusning

Som kyssen från dig
smaken är kvar på mina läppar
ett två tre
och fyrverkerier smäller i mina tankar
medan min kropp smälter i dina armar

Vänta

Låt mig få andas in allt
vill känna den där känslan
av berusning av allt som är dig
och när ögonen glittrar i mörkret
kan du känna mitt hjärtslag för dig

Tempot ökar
när din hand rör vid min
kan inte sluta längre
snart exploderar jag
snälla låt mig få känna allt

Det är fredag natt
ikväll dansar jag fullt ut för dig
jag vill känna allt som du ger
och jag vill bli berusad av denna känsla
så låt mig smälta samman med dig
bara ikväll
bara vi
bara hjärtslag
och en rytm av tempo




Fri vers av One Single Flower
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-10 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!!!
2017-11-18

    Peter Söderqvist
Härlig rytm i denna text, den beskriver dansen så fint.
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

One Single Flower