Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har en obeskrivlig kärlek till himlavalvet och stjärnklara nätter


Stjärnklart

Vad gör man med sin längtan till stjärnorna?
Rymdens mystik öppnar sinnen
Ser magin över himlavalvet
Månen är naken i sitt silver
Lägger sin blick över hustaken
I fantasin hämtar jag en stege
Klättrar så långt
Så att jag kan nå
Alla glimmande himlakroppar
Förenar mig i min längtan
Gnistrar över horisonten
Somnar i ljusstrålen
Som strömmar genom fönstret
Vaggas av tystnaden
Längtar i drömmarna




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-12 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish