Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånat från Google


När kärleken blomstrade

Du kom genom dansens virvlar ,
svepte mig i din famn!

Jag minns denna dag som den finaste
av alla .

Mötet gjorde mig darrig och förlägen,
värmen från dig fick mig att känna
en längtan efter kärlek.

Leendet du gav mig fastnade i mitt innersta
rum.
Vill stanna tiden och se dig pånytt.

Dina varma ögon omslöt mina blå.
Låter känslorna ta över och ge mig hän.

Nu vandrar jag ensam utan dig,
stillar mitt hjärta och önskar dig all
lycka.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-12 07:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sorgeligt och vackert på samma gång! Vad fin du är som delar ett minne så! Jätte bra!
2017-11-15

  ULJO
Fina men melankoliska minnen
2017-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodiga minnen, men fina att komma ihåg...
2017-11-12

    ej medlem längre
Vemodiga men också lyckliga minnen att värma hjärtat med i gråa dagar.


2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP