Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÖMNEN SÅ FÖRLAMANDE, MEN DEN UPPKOMMER AV ATT DE SÖMNTIMMARNA SOM SKA VARA HELA ÖPPNAR SIG ÖGONEN I ETT


ÖGONEN ORKAR INTE DEKLARERA VERKLIGHETEN

 

dået var fyllt med skit

saker överraskade i ett

 

nu är tid för lugn och ro

men då skulle man ju tro

 

att sömnen skulle bli god

nej den är totalt bortgjord

 

resultatet blir ögon klippande

mina andetag de blir kippande

 

känner mig som en sten på botten 

jag hoppats det skulle kännas toppen

nu känns det bara segt i hela kroppen

 

verkligheten nu får jag inte installerad

den försvinner bort i etern blir minimerad

 

nu dreglar jag på min tjocka kudde

tröttnar gör alla ibland och nu min gubbe

 

ögonlocken stängs hela tiden

för sömnen har blivit förvriden




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-12 12:28



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Nuet är bättre än dået
för livet går vidare och i historia har aldrig drivit klockorna tillbaka/dået

2017-11-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Känner igen mig lite i din text. Hemskt när sömnen obstruerar. Men bra diktat om detta fenomen.
2017-11-12

  M.Eta
Jobbigt med sådana nätter, känner igen, händer ibland. Bra att få till texten på rim.
2017-11-12

    ej medlem längre
Så kan det vara när allt kommer ikapp. Den goda nyheten är att det lättar så småningom. :-)
2017-11-12

  Nina Nightwish
Känns igen detr där.. Bra flyt i texten
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP