Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Lollipop.. Love candy

Han klev ur sin bil
Hans blick fastnade i min
Sen fortsatte den till min sugande mun
Jag log av minen han gav mig
Leende skakade han på huvudet..
Hans väntande fru slängde en blick över hans axel
Blängde surt och vände sig tvärt
Han fick bråttom
Men kunde inte låta bli att ge min sugande mun en sista blick
Han avfyrade ett leende
Jag fortsatte njuta..
Munnen var alldeles röd
Jag kände mig faktiskt lite busig
Fy på mig..
Men jag älskar polkagris!




Fri vers (Fri form) av Nina Nightwish
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-12 14:09



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Du får mig att vilja vara där! ;)
Så skönt rak i vardagen om jag får tycka något!
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish