Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slenderman

Kom med mig barn

ni ska få se en helt annan värld

en värld av under




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-12 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt