Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags för uppbrott

Dina tårar rinner torra
Jag kan se dem men du döljer det väl
sorgen som långsamt förtär

Är det kanske dags att bryta upp?
vandra mot något ljusare,varmare

Kan vi längre hitta det som fick oss att glädjas och att sörja?

Dags att hitta någon att kunna jubla med och dela tårar som fortfarande är genomskinliga men vars väta ännu lever.

Men jag älskar dig ännu trots att jag tyst vill skrika att jag hatar det som blev vår torra lott.

Tvekan släpar jag i mina torra spår.....




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-13 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärlek lever överlever det svåra
klokt skrivet

2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ