Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är feg

Du är alltid i kontroll
När du spelar en annan roll
Än dig själv

Alltid i kontroll
I ditt eget tillhåll
Med ditt eget innehåll

Du är feg

Alltid i kontroll
När du attackerar ur bakhåll




Fri vers av Somatisering
Läst 530 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-15 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar!
2017-12-14

  Solstrale VIP
Denna bokmärker och behålls i mitt eget hushåll, gillas!
2017-11-15

  M.Eta
Stämmer på många. Bra!
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Somatisering