Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stureby/gin & yang

tack för pulsen
från etern kommen
sedan alltid där

smyckad i rött och grönt
vågstänk och nya frekvenser
min kropp tillika er värme

observerar
reflekterar
konverserar
såväl yttre som inre makt

konvergerar
återhämtar

på återseende




Övriga genrer av ruddy good
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-15 15:57



Bookmark and Share


  Kim VIP
Grattis till en spännande kullrig överskrift! Yin förvandlad till gin på flaska då!?
2017-11-17

    lilt
Fantastisk titel!
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good