Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg ner dina vapen innan det är försent


varför skrika

när du kan viska


varför slå

när du kan smeka


varför vara dum

när du kan vara snäll


le mot din nästa

ge av dig själv


lys upp 

detta mörker


var den stjärna

du redan är


gläns och briljera

låt undret ske


om du börjar

fler kommer följa

















 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-15 19:43



Bookmark and Share


  M.Eta
Mycket bra. Har du inte redan skickat till årets antologi tycker jag den har vinnarchans!
2017-11-17

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2017-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP