Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäll inte på hunden!

 

 

 

döm ej hund på hår

pälsen ej alltid visar

se under ytan




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-16 11:26



Bookmark and Share


  Per Drysén
Viktig text med djup mening
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP