Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mucklor

Jag hade precis rökt lite schysst jazz från Amsterdam. Det var en fin sommardag och solen sken och allt det där. Och så hände det plötsligt bröder, att jag såg en massa små figurer som ploppade upp här och där, och min katt Findus började typ prata och bära kläder och grejer. Hel skumt! De små figurerna tvittrade om att de var typ mucklor eller något i den stilen.
Jag blickade ner i min pipa och såg i dess outgrundliga mörker en knastrande glöd som föreställde jordens inre kärna, brinnande och pulserande. Så fick jag munchies och kände för att äta något riktigt smarrigt. Jag plockande fram en tårta ur kylen och började krubba. Oboy vilken härlig sommardag.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 572 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-16 12:02



Bookmark and Share


  Danser
Ja det låter som en verkligt härlig sommardag. Jag känner att jag unnar gubben Pettson det <3

2017-11-20

    ej medlem längre
Livets kärna, jordens mörka kärna och så lite tårta och Peps på det. Vanföreställningar eller insikter?
2017-11-18

    ej medlem längre
Drugstore cowboy kontrollerar sina läsare längs två radikaler: mucklor och munchies, så långt är den syntetiska drogen i god tradition. Men så bränner det till: glödens puls och människan faller i sitt djup och vidgar textens tolkningsmöjligheter och jag som har haft en lärare i religionspsykologi som aldrig förfasade sig över nya möjligheter känner igen mig. Men sen gör texten en ny inbromsning och livet blir åter bara liv. Här ser jag textens kärna och sammanfattar utifrån Birgitta Stenbergs ord om att vara hög. Orgasmerna smattrar på framsidan, men jag är någon annanstans - kanske typ där livet är.
2017-11-17

  Goraxy 89 Orion VIP
ALLTSÅ - http://www.deheksenketel.com/qc/files/535px-Bong.svg.jpg

2017-11-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Schysst jazz va? Var det typ rocco eller Nepal å vafför inte köra med bongo??
2017-11-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men....de hära ä ju sån där knarkpoesi dä, va tro du red säga om sådan propaganda,VA !?
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt