Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsbäck

Att låta timmarna vandra

Inte få något resultat.

Så plötsligt kommer orden,

Det strömmar på som en livlig skogs bäck.

Det går inte att få att sluta

Jag skriver ned orden innan de försvinner




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-16 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra med flödesskriv !
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson