Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusk 12 : Relativt Lyckligtvis [Lucka 4]



fryser på lyktor
en sol hoppfullt fångad i
klementinklyftan


gammal kalender
Gränsemyr från Lysekil
myser klipphårt moln


halkar med cykeln
brydd kravlar is-skorpion
hinnan allt vände


pyret på god väg
slänga psalmbok bland råttskit
otänd längtan styr


åter mot månrymd
ryser bekant signatur
nytt slott skönt snöar

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-16 21:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om dina ordval här:
klementinklyftan
klipphårt moln
månrymd

Kreativt skapande.

Ser hur någon cyklar i månljuset. Fint.
2017-11-18

  Nanna X
Måtte vara ett koncist koncentrat för den som sett kalendern i fråga!
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP