Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika

Vi är inte så lika som man kan tro
Det enda vi har gemensamt är vår falskhet
Lika falska båda två
Oscar för bästa kvinnliga huvudroll till mig, bästa kvinnliga biroll till dig,
Precis som jag planerat
Allt har följt en noga genomtänkt plan
Ha, vill gärna se din min nu, du som trodde att du visste allt
Du har fel, ack så fel
Du är med i mitt spel, inte jag i ditt
Planerat från första början? Kanske...




Fri vers av Fairy
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-05-31 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy