Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränser och hur man suddar ut dem

När jag kommer till en gräns

Hit men inte längre.

Då är de berömda spärrarna som sätter in

Man måste tänka utanför sig själv för att komma åt dem

Ju mer man skriver ju mer motar man bort spärrarna

Att få skriva i frihet oavsett vilken stat man lever i.




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-16 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
yttrandefriheten är inte lika i alla stater tyvärr. Alla har inte demokrati :(
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson