Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du


mitt Paris

en frostig morgon under molnig himmel

du smeker lätta lena drag över min nakna kropp
stannar med fingrarna över mina skimrande strimmor
säger
"jag gillar det här
i Paris skulle du bli målad
med de vackraste penseldragen"
dina ögon är fulla av liv, galaxer

du säger att jag ser lycklig ut

på bussen hem gråter jag
för att jag äntligen hittat hem
till lätta lena penseldrag
till Eiffeltornet
till under dina lakan en frostig morgon




Fri vers (Fri form) av Skriver
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-16 23:09



Bookmark and Share


  Stay Golden
How Sweet
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Skriver
Skriver