Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

 

 

Så kom till slut döden och viskade I ditt öra. Du grät och sa att livet är över. Så ung och frisk du har varit I själen och hur snabbt du blivit grå utav något som sakta säger farväl. Inga hårda ord finns längre kvar, endast en sorg som tynger om att livet är förbi och att ingenting någonsin blir sig likt igen.




Övriga genrer av genni
Läst 517 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-11-16 23:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Får mig att tänka på min egen far..varm kram
2017-11-19

  i af apa
Må då resan gå bra; den bort från kroppen, den djupare in. Det är alltid två resor, två som måste resa sig... ord är ord, men vissa vackrare än andra.
2017-11-17

  petter rost
Så blir min absurda önskan att Pappa hade fått ta med sig de här innerliga orden, fått höra dig säga dem innan han steg ut. En outsinlig värme i dessa ord, Genni.
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni