Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nothing

I'm drunk,
Writing lyrics,
I'm creative,
Tomorrow i look at this,
Feel that i created nothing.

-Marras




Fri vers (Fri form) av Marras93
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-17 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
najs
2017-11-17

  Stay Golden
Crime done, we all saw who did it
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Marras93