Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon där,
Hon som lärde mig allt det där,
Hon som såg mig för den jag egentligen är,
Hon som man bara kunde ligga i timmar att titta på,
Hon som tog mig på fötter,
Hon som älskade mig,
Hon är borta nu,
Precis som löven på hösten,
Jag önskar nu,
Att hon kommer tillbaka,
Precis som löven gör på våren.

-Marras




Fri vers (Fri form) av Marras93
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-21 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marras93