Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vredes Mod

Sitter och funderar vad man kunde göra.
Om vad man kunde göra om man förstod lärarens språk.

Då hade jag velat bli en professor i matematik.
Eller en läkare som lyssnar på bultande hjärtan i Paris.

Önskat att man lyssnat när folk slutade att få dem att slå för mig.
Jag önskar de fanns kvar här med mig idag.

Önskar att det fanns någon som lyssnade,
Vad jag vela göra, vad jag älskat vad jag velat trott.

Nu sitter jag här och analyserar med ett glas.
Nu tror jag mitt vredes mod får mig att tro.

Att jag är en soldat i afghanistan.
Sitter här och väntar på just dig.

Just du som får min värld att vändas in och ut.
Du som får mitt liv att vändas upp och ner.

Du som är som en läkare i Paris.
Som lyssnar när mitt hjärta slutar slå.
Du som finner en oro i mitt blod.
Hon som lyssnar på mitt bultande hjärta som slår för hon.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marras93
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-08 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marras93