Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My two Friends

With nothing left to lose,
Why pay the rent?
I buy my friend jack ,
The bank takes the house,
Friends disapear,
But i have my friend Jack,
He put's me into deeper depression,
No idea to get out,
No idea to pay the rent this month again,
I Continue to meet my friend jack,
He visiting me often,
My friend jack,
Now Jack is gone,
My new friend friend can put music to my lyrics,
My friend Jack was made by water,
and my music i made by Daniel.

-Marras




Fri vers (Fri form) av Marras93
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-17 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
very nice written
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Marras93