Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödregeln



Jag är halv, jag är harmynt och halt
med föga öga för spegeln,
i haltande kärlek jag svalt
där hat skjöt in spegelregeln.

Den ses gå ur hornytors hinna
i motljusets glasmassiv -
en kvinnas kontur att försvinna
bak järnregeln reflektiv.

Det är bom, det är dom och lås
och skymtade skuggor för glaset,
den kärlek som nästan nås
är här, bakom glashyskraset.


















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-17 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP