Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart till svart

Svart när jag går upp på morgonen

Går ur sängen, slår på datorn och börjar skriva

Svart är det på kvällen när jag slår ifrån datorn

Vad har jag åstadkommit från svart till svart.

I bästa fall lite poesi

Poesi som ligger utanför ramarna

En poesi där inte de små molntussarna

På en daggdränkt äng bär huvudrollen

Utan där den ångestladdade verkligheten får komma med

Där alla vågar visa vem de är




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-17 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra viktigt våga visa vem man är
varför vara falskt skådebröd?
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson