Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går vägen sjäv

Driver iväg över regntunga gator

För många rykten och för mycket prat

Går vägen själv

Jag är på väg i mitt okontrollerade liv

Och det är inte logiskt

Så därför ingen rädsla

Ibland när jag går här

Så är det okey




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-18 14:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja det brukar vara så
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson