Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina rosor.

Dig
ville jag ge
en miljon
röda rosor

som bevis
på min kärlek

Alla dessa blommor
skulle stå
för all den kärlek

jag borde gett dig
dag för dag

Så länge
tänkte jag ge dig
dessa rosor

Så länge
väntade jag

för länge

Rosorna vissnade
innan du fått dem

Bladen föll av
redan i tanken

Och nu
har du en annan

Kanske vill hon också
ge dig något
som bevis
på sin kärlek

Måtte hon
i såna fall göra det
tidigare än jag,

Min långsamhet
tog död
på en miljon
röda rosor
och din kärlek.




Fri vers av Tessan L
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-05-31 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessan L