Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsamt

Det blåste upp
en orkan
inatt

& jag
lämnade visst dörren
på vid gavel

Nu sitter jag här
kämpandes
mot gråten

i ett virrvarr
av trasiga saker
& skärvor
från mitt hjärta

Dina händer
bär märken
efter våld

Min själ
bär märken
efter hårda ord

Jag tror
vi dog inatt

i en hög
av blod, träflisor
& tårar

Jag
är ledsen...




Fri vers av Tessan L
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-10-21 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessan L