Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjälar.

Två vilsna själar
som gömt sig
för omvärlden
och för varandra

möttes en dag

försiktigt
och långsamt
såg de på varandra
nästan blygt

Det
som mötte dem
var en spegel
av varandra

Så lika
att bägge häpnade

slog blicken i marken
kippade efter luft

Sakta
rörde de sig
mot varandra

Båda rädda
att skrämma bort
den andre

En hand
sträcktes ut
och möttes
av en likadan

Tvillingsjälar
som fann varandra

Som sökt så länge

Äntligen
var tiden kommen

Hand i hand
möter de världen

Aldrig
ska de skiljas åt.




Fri vers av Tessan L
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-05-31 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessan L