Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X.

Jag vill inget höra
om ditt tidigare liv

Om gamla erövringar
och förälskelser

För mig
existerar bara nu
glömt
är allt som var innan

Varje påminnelse
om andra
bränner hål
i mitt hjärta

tränger undan mig
i tysta hörn

Vill inte bli jämförd
insatt i tabell

Det du gjort
tidigare
kan du lagra
inom dig

Jag vill inte bekräfta
vill bara njuta av stunden

låtsas
att vi bara
existerat
för varandra

så länge jag
kan minnas

Allt annat
är bara ord
jag inte vill höra.




Fri vers av Tessan L
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-05-31 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessan L