Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunknar.

Tycker inte om
att sova ensam

Sängen känns
som ett stort hav

Jag
är som en liten
liten eka
guppandes
på vågorna

Havet omsluter mig

Det känns
som om jag
ska drunkna

Sträcker ut handen
för att gripa tag
i dig

Men du
finns inte där

Jag sprattlar
skriker
men ingen hör

Ingen
kan rädda mig nu

när vattnet
fyller mig
och jag sakta
sjunker

Du
hade kunnat
rädda mig

Om du
funnits
vid min sida.




Fri vers av Tessan L
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-05-31 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessan L